Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Teknik Direktörü José Mourinho basın toplantısı düzenliyor

Fenerbahçe’nin yeni Teknik Direktörü Portekizli José Mourinho basın toplantısında konuşuyor.

Basın toplantısında yeni teknik patrondan önce söz alan Ali Koç, Aziz Yıldırım‘ın “Mourinho’yu transfer ettik açıklamaları” üzerine: “Transferi yapacağımız zaman, ıslak imzaları attığımız zaman açıklamasını yapıyoruz. Sn. Aziz Yıldırım’ın açıklamaları bir şey ifade etmiyor. İşin gerçeği böyle değildir” dedi.

Jose Mourinho: “Dün buraya gelen, evlerinden televizyonlarından bizi izleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şu anda iki başkanın ortasında oturuyorum. Eskiden ben Mourinho’yum diye şaka yapardım ama artık ben Fenerbahçe’nin hocasıyım demek istiyorum. 

Benimle ilk iletişime geçen kişi Mario Branco ve Ali Koç oldu. Buraya gelmemi tetikleyen şey bu oldu. Nereye gidersem gideyim çok fazla dedikodu oldu. Transfer konusunda belirli isimler üzerinden değil, takımı geliştirecek oyuncu profillerine odaklanmamız gerektiği üzerinde durduk. Şunu da yüzde 100 söyleyebilirim ki eski kulübüm ROMA’dan hiçbir oyuncuya şu anda ilgi duymuyorum.

Ben serbest durumda bir teknik direktörüm. İmza atmadan önce de kimseden izin almadım. Sn. Aziz Yıldırım ile de bir görüşmem oldu ancak Fenerbahçe’ye gelmek için kendisinden izin almadım.

 

 

 

 

Ayrıntılar geliyor…

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx