Call of Duty Mobile için ücretsiz promo kodları yayınlandı!

İlk olarak 2019 yılında iOS ve Android için yayınlanan Call of Duty Mobile, altıncı sezonunu ücretsiz promo kodları ile kutluyor. Tencent Games tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanan ünlü yapım için verilen kodlar ile ‘Lo Profile’ ve ‘Clutch Operator’ kostümlerini ücretsiz olarak edinebilirsiniz. İşte detaylar…

Call of Duty Mobile, 5. sezonunu kutluyor

Mobil dünyanın en çok oynanan rekabetçi FPS yapımlarından biri olan Call of Duty Mobile için kullanılabilecek iki yeni promo kodu yayınlandı. Temmuz ayı boyunca hesabınıza ücretsiz ekleyebileceğiniz iki farklı kostüm içeren bu kodlarla, ‘Lo Profile’ ve ‘Clutch Operator’ içeriklerine erişebilirsiniz.

Promo kodlarını nasıl kullanabilirsiniz?

  1. COD Mobile için sahip olduğunuz promo kodlarını, diğer birçok oyunda olduğu gibi oyunun panellerinden eklemiyorsunuz. İlk olarak buraya tıklayarak Call of Duty Mobile Redemption Center’a gitmeniz gerek.
  2. Bu aşamada oyunu açıp sol üstten profil kartınıza tıklayarak profilinizi açın.
  3. Yukarıdaki görselde de görebileceğiniz, profil kartının sağ altındaki UID numaranızı bir kenara not edin.
  4. Web sitesinde, UID kısmına biraz önce not aldığınız ID numaranızı girin.
  5. Promo kodu kısmına aşağıdaki kodları girerek içeriklerinizi ekleyebilirsiniz.

Call of Duty Mobile Promo Kodları:

  • XBLX3HN7X77NAH7 – Lo Profile Kostümü
  • BNX33C6FLWCPCBP – Clutch Operatör Kostümü

Activision, oyuncuların ilgisini canlı tutmak ve oyun içi ekonomiyi desteklemek amacıyla bu tür promosyonları düzenli olarak sunuyor. Bu kodlar, özellikle oyuna para yatırmak istemeyen oyuncular için değerli içeriklere erişim sağlama fırsatı sunuyor. COD Mobile, her ne kadar öde-kazan modelinde bir oyun olmasa da kıymetli kozmetiklere erişmek için oyuna belirli bir miktar yatırım yapmanız gerekebiliyor.

Sizler yayınlanan bu kodlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Kodları hesabınıza ekleyebildiniz mi? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx